Stallen

Stallen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij ons kunt u terecht voor stallen voor al het vee, zoals paarden, koeien, varkens en geiten. We produceren en leveren onder andere:

  • Binnenstallen
  • Buitenstallen
  • Schuilstallen
  • Deuren en luiken

Ventilatie

We kunnen ventilatie plaatsen in de stallen, een ventilatiesysteem maakt een goed stalklimaat mogelijk. Bij Houtbouwbedrijf streven we naar een optimale huisvesting voor dieren. We passen de hoogte- en breedtematen aan de grootte van de dieren.

Materialen

We maken gebruik van verschillende materialen zoals, staal, hout en steen. U kunt deze materialen combineren en zo een unieke stal creëren. Kwaliteit en duurzaamheid gaan bij ons boven alles. Daarbij is de veiligheid voor zowel het dier als voor u erg van belang.

We maken de stallen geheel op maat, alles kan. Zo wordt de ruimte optimaal benut. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij zijn gevestigd door heel Nederland, dus we kunnen altijd bij u terecht. U bent bij Houtbouwbedrijf verzekerd van een hoog kwalitatieve stal tegen een scherpe prijs! Daarbij krijgt u een uitstekende garantie op uw stal. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw houtbouw opdracht mogen uitvoeren! Offerte