Paardenstal

Houtbouwbedrijf realiseert uw paardenstal met oog voor detail. Geheel passend in de stijl van uw woning en aan de hand van uw wensen en ideeën.
Onze aangesloten bedrijven gebruiken enkel kwaliteitsmaterialen voor ieder deel van het bouwwerk: fundering, hang en sluitwerk, dakgoten, golfplaten of andere dakbedekking. De houtsoort wordt uiteraard zorgvuldig voor u samengesteld bij gekwalificeerde leveranciers.

Specialist

Alleen een voorwand of een compleet ingerichte houten paardenstal? Bij ons zit u aan het juiste adres. Bij Houtbouwbedrijf werken we nauw samen met gespecialiseerde vakmannen. We hebben vele jaren ervaring en dat kan u merken aan onze constructies.

Op maat

Een zelfbouwproject of een totaalproject, bij ons kunt u terecht voor een ieder soort paardenstal. Daarnaast maken we ook paardenstallen volledig op maat. Heeft u een specifiek idee voor uw paardenstal? Wij kunnen een houten paardenstal volledig volgens uw specifieke behoeften en budget vervaardigen. Wilt u een vrijstaande houten paardenstal? Of geeft u toch liever de voorkeur aan een stal gecombineerd met een garage of een berging? De keuze is aan u. Zowel de maten als materialen kunt u zelf bepalen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft u interesse in het bouwen van een houten paardenstal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en advies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op maat.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw houtbouw opdracht mogen uitvoeren! Offerte