Paardenstal

Houtbouwbedrijf realiseert uw paardenstal met oog voor detail. Geheel passend in de stijl van uw woning en aan de hand van uw wensen en idee├źn.
Onze aangesloten bedrijven gebruiken enkel kwaliteitsmaterialen voor ieder deel van het bouwwerk: fundering, hang en sluitwerk, dakgoten, golfplaten of andere dakbedekking. De houtsoort wordt uiteraard zorgvuldig voor u samengesteld bij gekwalificeerde leveranciers.

Specialist

Alleen een voorwand of een compleet ingerichte houten paardenstal? Bij ons zit u aan het juiste adres. Bij Houtbouwbedrijf werken we nauw samen met gespecialiseerde vakmannen. We hebben vele jaren ervaring en dat kan u merken aan onze constructies.

Op maat

Een zelfbouwproject of een totaalproject, bij ons kunt u terecht voor een ieder soort paardenstal. Daarnaast maken we ook paardenstallen volledig op maat. Heeft u een specifiek idee voor uw paardenstal? Wij kunnen een houten paardenstal volledig volgens uw specifieke behoeften en budget vervaardigen. Wilt u een vrijstaande houten paardenstal? Of geeft u toch liever de voorkeur aan een stal gecombineerd met een garage of een berging? De keuze is aan u. Zowel de maten als materialen kunt u zelf bepalen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft u interesse in het bouwen van een houten paardenstal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en advies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op maat.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw houtbouw opdracht mogen uitvoeren! Offerte