Houten Garage

Houtbouwbedrijf heeft een ruime assortiment houten garages. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of meer moderne uitvoering, onze specialisten bouwen uw garage naar uw wensen, passend bij uw stijl woning.

Houten garages zijn gemakkelijk in onderhoud en worden voor u op maat gemaakt. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Houtbouwbedrijf is alles mogelijk.

Voordelen

Een houten garage biedt veel voordelen. Uw garage wordt voortdurend verlucht door het natuurlijke aspect van hout. Dit zorgt dat uw wagen en andere materialen die u in uw garage opbergt, niet aan vormen van corrosie worden blootgesteld. Een schuur van hout is dan ook goedkoper dan een schuur van steen of beton. De voordelen van een houten garage op een rijtje gezet:

  • Het aanvragen van een bouwvergunning voor een garage van hout is een stuk eenvoudiger dan het aanvragen van een vergunning voor een betonnen garage.
  • Hout geeft een natuurlijke uitstraling in uw tuin.
  • Houten garages komen voor in alle mogelijke afmetingen en kunnen modulair worden gecombineerd met een carport, tuinhuis of houten berging.
  • Houten garages zorgen voor een goede verluchting.
  • Het plaatsen van een houten garage is voordeliger.

Contact

Neem gerust contact met ons op, voor meer informatie over de mogelijkheden en over prijzen. Wij bieden uitstekende garantievoorwaarden tegen scherpe prijzen en zijn altijd bij u in de buurt. Onze specialisten helpen u graag verder. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw houtbouw opdracht mogen uitvoeren! Offerte