Blokhutten

Er zijn talloze standaard houten blokhutten te koop in tuincentra. Maar bent u op zoek naar een exclusieve, op maat gemaakte houten blokhut? Kies dan voor een blokhut van Houtbouwbedrijf. Zo kunt u kiezen voor een blokhut met veranda of een blokhut voor gebruik als kapsalon. Een blokhut heeft erg veel te bieden! Daarbij hebt u de keuze uit vele stijlen, zoals modern, klassiek, cottage of romantisch.

Voordelen

Een blokhut in uw tuin heeft veel voordelen te bieden, enkele belangrijke pluspunten zijn:

  • Een houten blokhut zorgt voor een zachtere en natuurlijke uitstraling dan wanneer u kiest voor een gebouw van beton in uw tuin.
  • Biedt extra ruimte om bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap kwijt te kunnen.
  • Bruikbaar voor vele doeleinden zoals: kinderkamer, recreatiewoning, woonruimte of kantoor.

Offerte

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Samen komen we met u tot een prachtig ontwerp waarin al uw wensen verwerkt zijn. Zo heef u jarenlang plezier van uw blokhut. Onze vakmensen gaan altijd professioneel te werk en werken snel en effectief. Wij zitten altijd bij u in de buurt, dus we kunnen u altijd snel van dienst zijn. U krijgt een fantastische garantie op uw blokhut. En dit allemaal tegen de scherpste prijzen! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw houtbouw opdracht mogen uitvoeren! Offerte